AnnonserFöreningsinformationTips

Gratis blogginlägg till våra annonsörer

Hej alla företag och föreningarsom är betalande annonsörer på
osthammarinfo.se, osterbybrukinfo.se, gimoinfo.se och oregrundinfo.se

Nu kickar vi igång 2017 och de nya hemsidorna med ett intressant upplägg för både företag, föreningar och besökare på sidorna.

Intentionen att skapa levande hemsidor med minst en veckovis uppdatering är det som vi jobbar mycket med just nu.  Men vi behöver hjälpas åt med innehållet!

Du som företagare/förening har nu chansen att, utöver din annons, få text och bild om något aktuellt i ditt företag/din förening publicerat då och då. Vi på Design & fotofabriken lägger in detta som ett inlägg på hemsidan, som då blir mer levande. På sikt ger ett mer levande innehåll fler besökare och ökad trafik vilket innebär ökad synlighet för era verksamheter.

Hur gör jag om jag på detta sätt vill öka min synlighet?

Du skriver en eller flera texter om något aktuellt i din verksamhet. Texten bör vara minst 300 ord.  Ta fram en bild som passar till texten (inlägget), denna bör vara minst 900 px bred och av god kvalité.

Ex  *Företaget Beauty for Both,  en skönhetssalong med tillhörande butik skriver ett inlägg om nagelförlängning och bifogar en bild på just detta.

* Gimo restaurang & café  kanske ger tips om en lättlagad maträtt.

* Vallonfrisörerna tipsar om årets hårtrender i ord och bild.

Gratis blogginlägg till våra annonsörer

Tänk på att ha koll på vem som tagit bilden och att du behöver ha ok på att använda den. Detta är väldigt viktigt eftersom alla verk skyddas av upphovsrättslagen och vi vill skriva ut vem som tagit bilden. VIKTIGT! Du ska skriva vem som äger rättigheterna till fotot när du skickar in materialet till oss. Med andra ord är det lättast att skicka med en egentagen bild.

Vi publicerar sedan inlägget med foton efter en liten innehållskoll och märker den med lämplig rubrik, taggar och etiketter. Vi ser till att inläggen får en bra sökmotoroptimering (SEO) Sökoptimering är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en webbsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i sökmotorer. (Det är därför viktigt att man skriver minst 300 ord). Är man osäker på hur många ord man har i en text kan man lätt kolla det på en ordräknarsida. HÄR är en: http://raknaord.se/

Skicka in det färdiga materialet till den hemsida du annonserar på:
info@osthammarinfo.se, info@osterbybrukinfo.se, info@gimoinfo.se eller info@oregrundinfo.se

Hur ökar vi trafiken till de sociala medierna?

Kom ihåg att kika in på hemsidan då och då! Om alla hjälper till genom att besöka sidan får den högre besöksstatistik och hamnar då högre upp i sökresultaten i Google.

Bli sociala media-smart genom att vara aktiv på våra hemsidor och gilla, dela och kommentera på våra tillhörande Facebooksidor och Instagramkonton. Länkar till Facebook och Instagram finns på respektive hemsida. Bidra gärna med att vara aktiv besökare på alla orters hemsidor och sociala medier – goda grannar! Det tjänar alla på.

Är du inte betalande annonsör på någon av hemsidorna och vill veta mer? Kika in på din orts sida eller maila oss på info@designfotofabriken.se för mer information.

Dela gärna! ♥Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.